PowerPoint Pantas 14950 Templates

 

TEMPLATE POWERPOINT PANTAS

Mobirise

"Dengan tutorial langkah demi langkah di dalam pakej ini, segalanya jadi Mudah dan Pantas. Sekarang dah pandai buat presentation bertaraf World-Class. Masa pun jimat 10 kali ganda."

 

 

Hanya dengan TIGA LANGKAH sahaja anda mampu mengubah penampilan slide PowerPoint menjadi sangat kreatif.

Tutorial langkah demi langkah di dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris

COPY - PASTE - EDIT TEKS DAN WARNA
COPY - PASTE - MASUKKAN GAMBAR
Mobirise
Mobirise
Picture
  • 316 Template Profesional yang tersusun di dalam folder mengikut topik
  • Bila dicampur semua sekali content di dalam template. anda akan dapat total 14950 slide Unik dan Menarik
  • 4450 Infografik Kreatif, anda tak akan jumpa di mana-mana yang menawarkan infografik sebanyak ini
  • 2450 slide dah siap dengan gambar free royalty dan berkualiti tinggi. Tak payah pening-pening nak cari gambar. Presentation confirm jadi lebih menarik kalau macam ni.
  • Ada Kalendar 2020/2021 (total 200 slide), wow memang terkini dan up-to-date lah.
  • Template bersaiz A4 dan berbentuk majalah (total 1900 slide). Kalau macam ni, nak buat majalah, buletin, risalah, buku atau ebook pun boleh. Boleh di simpan jadi PDF dan di Cetak juga.
  • 500 variasi tema warna. Maksudnya, setiap infografik dan slide berwarna, boleh ditukar-tukar warna dengan mudah, hanya tukar pilihan Color di tab Design. Jadi, kalau 14950 slide didarabkan dengan 500 variasi warna (14950x500) Total boleh buat 7 juta slide yang berbeza warna. Woww, Banyaknyaaa.
  • Boleh dipakai di PowerPoint 2010, 2013, 2016, 2019, 2020 ,365 dan versi terbaru
  • Video tutorial langkah demi langkah diajar dengan cara yang mudah difahami di dalam Bahasa Melayu dan in English.
  • Dapat join group Facebook VIP. Dalam group ni, lebih banyak video tutorial dan ditambah dari semasa ke semasa. Lifetime support
  • Dan banyak lagi...

Selain tu di dalam group FB ada giveaway untuk dapatkan template-template baru dengan percuma. Update template baru yang ada di group FB (March 2021) :

BERNILAI RM 300

  1. Template Flyer PowerPoint ver 1 (11 flyer)
  2. Template Flyer PowerPoint ver 2 (78 flyer)
  3. Template Animated Instagram Post PowerPoint (20 template)
  4. Template Premium Corporate PowerPoint Presentation (100 slide)
  5. Template Logo Edit Pakai PowerPoint (300 logo)
  6. Template Flyer Infografik PowerPoint (20 flyer)
  7. Template Fully Animated Infographic PowerPoint Presentation (2800 slide)
  8. Template Design Post Instagram (100 design)
  9. Template Cover e-book dan Mock up e-book (100 cover dan 5 Mock up)

Selain itu ada  BONUS

BERNILAI RM 200

Mobirise
Mobirise
Mobirise

 

LIHAT REVIEW TESTIMONI DI SINI


Download sampel

http://teksmedik.com/pantas/powerpointpantas_sampel.pptx

Tutorial sampel dalam BM

tutorial 1: https://www.youtube.com/watch?v=jF6X2Vk8-Qk

tutorial 2: https://www.youtube.com/watch?v=TBe_I2_ivQY

Tutorial sampel dalam BI

https://www.youtube.com/watch?v=_A00dEnRYOA


Harga Promosi RM 20 SAHAJA

 

 

Pastikan email yang diberikan adalah betul.

BELI DOUBLE TIADA REFUND, SILA CEK BALIK KALAU ANDA PERNAH BELI SEBELUM INI

Link download akan diberikan kepada email anda.

  1. Untuk pembayaran FPX Mobile Banking, anda akan dapat link download secara automatik. Anda akan terima email dari OrderSini.com bertajuk "Download your document"
     

-Klik sini untuk beli harga promosi

atau
-Sila tunggu sehingga butang BUY NOW muncul selepas loading-

Chat with seller